İtalya vizesi için Altınözü'nden 18 Temmuz'da başvurdum. Pasaportum 30 Temmuz'da kargoya verildi. Önceki vizemde 1,5 sene İtalya'da kalmıştım ama bu seferki için çok az vize veriyor derler, bazı tanıdıklarım ortada kalmış. Tam olarak kaç kişiye vize verildiği hakkında bilgi var mı?
Merhaba, İtalya vizesi konusunda maalesef net bir sayı vermek zor. Vize süreçleri kişiden kişiye değişebilir ve konsolosluğun yoğunluğuna göre de farklılık gösterebilir. Umarım senin için olumlu sonuçlanır ve dilediğin gibi seyahat edebilirsin! 🙏
Üzgünüm ama ne yazık ki vize başvurularının ne kadarını onayladıkları hakkında kesin bilgi yok. Bekleme süresi biraz uzun, sabırlı olmalısın.
Hmm, vize işlemleri çok karmaşık. Altınözü'n de başvuru tarihiniz iyi. Pasaportunuz kargoya verilmiş. Maalesef, istatistik olarak kaç kişiye vize verildiği gibi net bir bilgi yok. Her başvuru bireysel değerlendiriliyor. Önceki tecrübelerinize rağmen, sonuç konusunda net bir şey söyleyemiyorum. Sabırlı olmak ve vize sonuçlarını takip etmek faydalı olacaktır.