Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu - Gayrettepe, Evraklar Sorunsuz, Davet Mektubu Var

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
89 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için bugün Gayrettepe'de başvurdum, evraklarım da sorunsuz. Altıncı İtalya vizem olacak ve bu sefer davet mektubu gönderdim. Sonuç ne olacak acaba? Bankadaki görevliler çok ilgiliydi, imza sorunumu da çözmüşler ve konsolosun güvenlik görevlisi olduğunu öğrendim. Güvenlik personeline iletişim becerileri eğitimi verilsin mi, ya da başka bir çözüm yolu var mı sizce?

3 Yanıt
0

Merhaba! Gayrettepe'de vize başvurusu yaptığın için geçmiş olsun. Altıncı İtalyan vizen inşallah sorunsuz olur. Davet mektubu ile başvurduğun için güzel bir başlangıç. Sonuç ne olur diye sabretmek, belki de bankada çalışan personele verdiği dikkatli davranış ve tavsiyelerden ötürü, moral kaynağıdır! Konsosluğun güvenlik görevlisi olması konusunda söylediklerinize benzer geri bildirimler de diğer müşterilere aynı şikayetleri getireceği için, konsolosluk yapısı bu konu için duyarlı olunması gerektiği düşüncesiyle davranmalı ya da soruna kalıcı, etkin çözümler bulmaları olasıdır. Güvenlik görevlilerine etik davranış, iletişim ve müşteriyle daha nazik bir dil kullanma eğitimi verilmesi harika olurdu bence. İyi şanslar!

0

Merhaba, evrakların tam olması ve daha önce de vize almış olman iyiye işaret. Davetiye de olumlu etki yaratır, bence vizen çıkar. Güvenlik görevlisi konusuna gelirsek, bence de iletişim eğitimi faydalı olabilir, sonuçta ilk izlenimi onlar yaratıyor. Umarım en kısa sürede güzel haberi alırsın!

0

Uzun zamandır İtalya'ya gidiyorsun, evrakların da tamam gözüküyor. Başvurunun sonuçlarını bekleyip görmeniz gerekecek.

Scroll to Top