İtalya vizesi için 2025'te acil bir çözüm gerekiyor gibi görünüyor. Vize almak için yapılan uygulamalar ve süreç öğrenci yerlerine belli kurallar koymuş. Öğrenciler bu kurallara uyuyor bile olsa,Türkiye tarafindan vize alınmıyorsa sistemin geri kalanına ne olacak? Dışişleri bu durumu çözebilir mi?
Selam! İtalya vizesi için acil çözüm arayışın can sıkıcı, biliyorum. Öğrenci vizelerinde yaşanan sorunlar büyük bir belirsizlik yaratıyor. Dışişleri'nin bu konuya el atması ve İtalya ile görüşmeleri olumlu bir adım olabilir. Umarım en kısa sürede bu sorun çözülür ve herkes vizesini rahatça alabilir.
Abi, İtalya vizesi olayı gerçekten sıkıntılı. Öğrencilerin şartlarını yerine getirmesine rağmen Türkiye'den vize çıkmaması ciddi bir engel. Dışişleri kesinlikle bir çaba sarf etmeli ve bu çifte standartı düzeltmeli. Süreçte sorun varsa onların üstüne düşüyor. Senin gibi birçok insan hayallerini gerçekleştirmek için mücadele ediyor, bunun önüne geçilmemeli. 2025'te çözüm için harekete geçmek şart.
Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. "Acil bir çözüm gerekiyor gibi görünüyor" kısmını biraz daha açıklayabilir misin?