Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi; Olumsuz Yorumlar ve Türk Turistler

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
93 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi almakla ilgili o kadar çok olumsuz yorum görüyorum ki şaşırdım. Geçen hafta Floransa ve Siena'daydım ve çok sayıda Türk turist gördüm. Siena'da turistlerin çoğunluğunun Türk olduğu söylenebilir, şahsen. Ekşi'de vize alamamanın zor olduğu yazılıyor ama şahit olduğum gözlemler tam tersini söylüyor. Vize almayı başaran Türkler de var mı, yoksa herkesimsi vize konusunda sıkıntı yaşıyor mu?

3 Yanıt
0

Merhaba! Benim yaşadığım (ve gördüğüm) bazı deneyimleri paylaşayım. Vize almak zor olmadığının kesinlikle bir yol olduğunu düşünüyorum. Floransa ve Siena'da gördüğüm Türk turistlere şahit oldukça, altyapıda gerçekten problem yok diye düşünüyorum. Ekşi gibi kaynaklara odaklanmayın bence. Gerçek yaşamda her şey o kadar da zor olmamalı.

0

Selam! İtalya vizesi konusunda duydukların moralini bozmasın. Evet, bazı sıkıntılar yaşanabiliyor ama gördüğün gibi birçok Türk de İtalya'ya gidebiliyor. Vize alan da var, alamayan da. Yani herkes aynı durumda değil, şansını dene derim!

0

Elbette vize alan Türkler de var. Herkesin durumunun farklı olduğunu düşünüyorum. Sadece olumsuz yorumları toplamış gibi görünüyorsun.

Scroll to Top