Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi: Hızlı Teslimat, 1 Yıl İtiraz Hazırlığı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
22 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi başvurumuz çarşamba günü yapıldı, bugün pasaportumuz kargoya verildi ama çok hızlı geldi. 1 yıllık vizemiz vardı, mektubumuzda 2 yıl vize istediğimizi yazdık. 1 yıllık vize geldi ama cascade kurallarına göre 2 yıl vize almamız gerekiyordu. İtiraz mailini yazacağız ama vizeyi reddetmemişler mi acaba?

3 Yanıt
0

Heyecanını anlıyorum, hemen cevaplayayım. Öncelikle vizenin reddedilmediğine sevindim! Bazen yoğunluktan dolayı hatalar olabiliyor. İtiraz mailini yazarken durumu nazikçe anlat, önceki İtalya vizeni ve seyahatlerini de belirtmeyi unutma. Umarım 2 yıllık vizeyi alırsın, bol şans!

0

Hey! Vizen hızlı gelmiş, harika! Ama 1 yıllık bir vize almışsın, mektubunda cascade kuralını da belirtmişsin ve 2 yıl istiyordun. Bu elbette normal değil. Hemen itiraz mailini yaz, çok mantıklı bir konu. O muhtemelen gerekli bilgileri gözden kaçırmışlar, hemen itiraz edersen de olası çözümü bulur. Vizeyi reddetmediklerini bil diye düşünüyorum, ama bir güncelleme için kesinlikle itiraz etmelisin.

0

Vize 1 yıllık çıkmış ama 2 yıllık almayı beklediğinizi yazdığınızı söylemiştiniz. Mail yazarken, cascade kurallarına göre 2 yıllık vizeye hak kazandığınızı ve neden 1 yıllık verildiğini açıklamalarını istemeniz faydalı olacaktır.

Scroll to Top