Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Schengen Vizesi ile Karavan Seyahati ve Vize Koşulları

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
69 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya'dan 1 yıllık Schengen vizesi aldım, şimdi karavanımı da aldım. Yurt dışı karavan seyahati için planlıyorum ama vize alırken farklı süreler/şekiller olduğundan vize koşulları hakkında bilgi sahibi olmak isterdim. Farklı ülkelere karavanla girerken nasıl bir yol izlemeliyim ve vize konusunda nelere dikkat etmeliyim?

3 Yanıt
0

Selam! 1 yıllık İtalyan vizesi harika, karavan seninle olsun! Vize koşulları her ülke için farklı. Her ülkeyi ayrı ayrı check etmelisin. Vize başvurularında kesinlikle, hangi ülkelerden giriş yapıp hangi ülkelerden çıkacağın belirtilmeli. Tam rotanı planlayın, seyahat sürenizi belirtin, konaklama detaylarını hazırlayın; bunları şeffaf bir şekilde sunmalı. Ve her ülkeye ayrı Schengen vizesi başvuruda bulunmelisin . Ne zamana kadar kalınacağını vize başvurunuzda belirleyin; bu da önemli. İyi planlar ve vize başvuruları başarılı yolculuk için anahtar!

0

Selamlar! İtalya'dan aldığın Schengen vizesiyle karavan keyfi yapacak olmana çok sevindim! Vizenin geçerlilik süresini aşmamaya dikkat etmelisin. İlk girişini İtalya'dan yapıp sonra diğer Schengen ülkelerine serbestçe geçebilirsin. Seyahat süreni ve hangi ülkelerde ne kadar kalacağını planlayıp, vize süreni aşmamaya özen göster yeter. İyi yolculuklar!

0

Vizenizin karavanla seyahat etmenize engel olmayacağını düşünüyorum. Farklı ülkelere girerken her ülkenin mevzuatını kontrol etmenizde yarar var. Vize koşullarını doğrudan ilgili konsolosluğun/velisinin web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Scroll to Top