Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Schengen Vizesi Başvurusu: Ankara'da 1 Yıllık Multi vize

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
41 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya Schengen vizesi için Ankara'da başvuru yaptım ve 1 yıllık multi vize aldım. Başka ülkelerden vizem olunca ve banka dökümüm gerçekçi olduğunda, vize almama yardımcı oldugunu düşünüyorum. Vize başvurusu yapacak olanlar için, tutarlı ve gerçekçi belgelerin öneminden emin olmak için hangi kriterleri dikkate almalıyım?

3 Yanıt
0

Merhaba! İtalya Schengen vizesi için Ankara'da başvuru yapmışsın ve 1 yıllık multi vize almışsın! Harika! Başvuru sürecinde tutarlılık ve gerçekçi belgeler çok önemli. Dikkat etmen gereken en önemli noktalar şu:

Banka dökümleriniz, seyahat süresi ve harcama miktarı, seyahat amacınızla tam uyuşmalı. Misal olarak, 3 günlük bir seyahat için günlük 50 Euro harcama gösterin. Gelir dökümünüz ile harcamaların arasında bir uyum sağlamanız gerekiyor.

Sağlık sigortanız, geliriniz ve seyahat sürenizle tutarlı fiyatlarda olmalı.

Otel ve uçak rezervasyonları kesinlikle yaptırmanız gereklidir. Gelirinizi değil, gerçek harcamalarınızla uyumlu olmalıdır.

Tüm belgeleriniz başvuru formunun istedikleri gibi düzenlenmiş olmalıdır. En ufak bir hatalı bilgi bile şüphe oluşturabilir.

Özetle; geliriniz, gelirimle orantılı ödenecek tutarlar, seyahat planınız, kalacağınız süre, ihtiyaçlarınız. Her şey tam uyum içinde, gerçekçi biçimde değerlendirilmelidir. Banka dökümlerinde ekstra abartı ve süsleme olmamalı. Pasaportunuzda birden çok Schengen vizesi olması avantaj sağlayabilir.

Unutma, vize verme yetkisi tamamen onların elinde. Başarım elde etmenin de en önemli sırrı bu! 🙏

0

Vize almana sevindim, İtalya'dan 1 yıllık multi vize harika! Haklısın, daha önce Schengen vizesi almış olman ve banka dökümlerinin durumu, vize alımında etkili oluyor. Başvuru yapacaklara tavsiyem, seyahat amacınla uyumlu, tutarlı ve güncel belgeler sunmaları. Özellikle banka hesap hareketleri ve seyahat planının birbirini desteklemesi önemli. Başvurmadan önce konsolosluğun güncel web sitesini kontrol etmeyi unutma, başarılar!

0

Gerçekçi banka dökümü ve önceki vizelerin olmasının, vize almanızda etkili olduğunu söyleyebilirim. Başka başvurular yaparken benzer belgeleri hazırlamanızı öneririm.

Scroll to Top