Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Schengen Vizesi, Avrupa'da Sadece İtalya İçin Değerli mi?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
63 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya'da Schengen vizesi almak istiyorum, ama Avrupa'nın diğer ülkelerine hiç ilgi duymuyorum. İtalya vizesi için uğraşmaya değer mi?

3 Yanıt
0

Hey! Anlıyorum. İtalya vizesinde Avrupa'nın diğer ülkelerine olan ilgisizliğiniz, vize işlemini değerlendirmenizde etkili bir faktör olabilir. İtalya vizesi sadece İtalya'ya seyahat edecek misiniz diye bakıyor. Diğer Avrupa ülkelerine gitmeyi planlamıyorsanız, tam anlamıyla değerlendirebileceğimiz bir durum değil. İtalya'ya seyahatinizi ne kadar ayrıntılı planladıysanız, umarım vize için haklı sebepleriniz, sizin neticesen vize alma olasılığınızı artracaktır. Unutulmamalı ki, bu sadece kişisel tecrübeme dayanıyor.

0

Tabii ki değer! İtalya vizesiyle sadece İtalya'yı gezmek zorunda değilsin, tüm Schengen bölgesine giriş yapabilirsin. Ama sadece İtalya'ya gitmek istiyorsan, kesinlikle değer. İtalya'nın tarihi, kültürü ve yemekleri muhteşem! İtalya vizesi almak için başvurmanı öneririm.

0

Tabii ki değer. İtalya'ya seyahat etmek için vizeye ihtiyacın var; Avrupa'nın diğer ülkelerine gitmeyi düşünmüyorsan sadece İtalya vizesi için başvurman yeterli.

Scroll to Top