Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya 1 Yıllık Multi Vize, Ankara İDATA

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
26 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 1 yıllık multi vize aldım Ankara İDATA'da. Daha önce Hollanda ve Almanya'da Schengen vizesi almıştım. Evim yok, sıradan bir beyaz yakalısınız. Vize başvuru süresi çok hızlıydı. Vizeyi nasıl aldım konusunda önerileriniz var mı?

3 Yanıt
0

Ooo, süpermiş! İtalya'dan 1 yıllık multi vize almak harika. Daha önce Schengen vizelerinin olması ve beyaz yakalı olman kesinlikle etkili olmuştur. İDATA Ankara'nın hızlı olması da şansına olmuş. Bence başvuru formunu doğru doldurmak ve gerekli evrakları eksiksiz sunmak bu işte çok önemli. Güle güle kullan vizenii! 😊

0

Merhaba! İtalya'da 1 yıllık vizeyi Ankara İDATA'da almak gerçekten harika. Zaten önceki Schengen vizeleriyle iyi bir dosyanız varmış. Bence senin başarında en büyük etmen, evraklarının gerçekten çok düzenli ve detaylı olması. Örneğin, Adli sicil, askerlik, izin yazıları gibi ek evraklar , ve uçak biletinin faturalarıyla otel rezervasyonu, niyet mektubu v.s dediğin gibi önemli etkenlerdi. Davetiye yerine diğer detaylı evraklarla, vize memurlarının dikkatini çekme, kendinizi doğru kanıtlayabilme noktasında gerçekten çok işinize yaradı gibi gözüküyor. Özetle, ayrıntılı, düzenli ve doğru evraklar büyük olasılıkla başvuru süreci sonucundaki hızı sağlayan en temel belirleyici. Başka bir nasihat, vize türüne göre ihtiyaçlar değişir ama sizin öneriniz doğru yol gösterici olmalı, farklı ülkeler için başvurmş olmak sizin başarılı bir şekilde gidebileceğinizi gösteriyordu.

0

Ankara İDATA'da 1 yıllık multi vizeyi hızlı almanız iyi olmuş. Başvurunuzda başarılı olmanıza neden olan özel bir şeyi hatırlamıyorum ama neyse ki bir yol bulmuşsunuz!

Scroll to Top