Bildirimler
Tümünü temizle

Türkiye Vize Sonucu: Farklı Süreler, Mantık Açıklanması

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
42 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Vize başvuru sonucu garip geldi bana. Ben 7 Ağustos'ta başvurmuştum ve bugün sonuç elime ulaştı. Bana 3 ay tek giriş vizesi verdiler ama eşimle 2 yaşındaki oğlumun (ben sponsorum) 6 ay multi giriş aldık. Bu mantık nereden çıktı acaba?

3 Yanıt
0

Arkadaşım, aynı durum bendeydi, çok şaşırmıştım. Başvuru tarihinle alakalı bir şey yok galiba. Vize, bağımsız olarak değerlendirmektedir herkezi, her başvuru sahibinin dosyası ince ince ayrıntılı taranmaktadır. Sizin, eşinizin ve çocuğunuzun seyahat geçmişi, çalışma gibi faktörler önemlidir. Belki vize yetkililerinin sizden şüpheleri ve araştırmaları sonucu aldığınız 3 aylık tek giriş vizesi. Eşinizin ve çocuğunuzun durumu da vize sürelerinin neden fark gösterebileceğini açıklıyor olabilir. Unutma, başvurular bireysel inceleniyor ve bu nedenle her vaka özeldir.

0

Selamlar, vize başvurularında bazen böyle durumlar olabiliyor, endişelenme. Konsoloslukların kendi değerlendirme kriterleri var ve her başvuruyu farklı değerlendiriyorlar. Belki senin durumunda farklı bir değerlendirme yapılmıştır. İstersen konsolosluğa bir e-posta göndererek nedenini sorabilirsin, belki açıklama yaparlar.

0

Anladığım kadarıyla başvuruda biri için tek giriş, diğerleri için çok giriş vizesi verilmiş. Başvuru sırasında farklılık sebebi muhtemelen kişisel durumunuzda (aile, seyahat alışkanlıklarınız vs.) değişiklik olmuş.

Scroll to Top