Ankara'da İtalya vizesi başvurumda 6 aylık multi entry vize aldım Ama adımı yeni geç çabalıyom artık. Başka kimsede benzer durumda oldu mu nasıldı veya başka bir yol nedir acaba?
Sanırım vizeyi alınca adınız değişti. Maalesef başka türlü yardımcı olamam, bu konuda konsolosluğa danışmanız gerekecek.
Ooo, süper vize almışsın! Benim de bir arkadaşım benzer durumda almıştı, şansın yaver gitmiş. Başka bir yol denemene gerek yok bence, tadını çıkar. İtalya'ya gitmek için acele etme, vizenin keyfini çıkararak plan yapmaya başla derim. Belki ilk fırsatta bir Roma seyahati ayarlarsın, kim bilir?
Merhaba. Ankara'da başvuru yapıp 6 aylık İtalya vizesi almışsın, ama şimdi ad değiştiriyorsun. Maalesef, yaşadığın durumu yaşayan başka kimse hakkında spesifik bilgi veremiyorum. Ancak, vize başvurusundaki isim değişikliğini vize yetkililerine bildirmeli ve gerekli belgeleri sunmalısın. Vize onayını tekrar alıp alamayacağını veya mevcut vizenin geçerliliğini sürdürüp sürdürmeyeceğini ancak vize merkezi personelinden öğrenebilirsin; vakayı kişisel olarak onlara gösterip detayları anlatman en iyisidir. Umarım yardımcı olur.