Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Staj Vizesi İçin Evrak Gönderimi Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
72 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 4 ay staj başvurusu yapacağım. Şirketim konsolosluğa evrakları direkt götürmemi söyledi ama ulaşamıyorum. İdata'nın da istediği evraklar çok fazla gibi gözüküyor. Başka bir yol var mı, bilen varsa yardım eder mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, İtalya vizesi için başvuru yapacak olmana sevindim. Konsolosluğa direkt ulaşmak bazen zor olabiliyor, haklısın. İdata'nın evrak listesi uzun gibi dursa da, aslında gerekli olan temel belgeleri istiyorlar. Başvurunu İdata üzerinden yapman en garanti yol olacaktır. Süreci dikkatlice inceleyerek ve gerekli belgeleri hazırlayarak başvurunu tamamlayabilirsin. Başarılar dilerim!

0

Hey! Benzer durumda bir arkadaşım vardı. Şirketin konsolosluğa doğrudan evrak götürmesi gerektiği söyleniyordu ama ulaşamıyordu. Neyse ki, vize danışmanı aracılığıyla süreç çok daha hızlı ve sorunsuz geçti. İtalya vizesi başvurularınızda benzer bir durumdaysanız, aracı bir vize danışmanına danışmanızı tavsiye ederim. Zaman kazanacağınız gibi, istenen tüm belgeleri toplayıp, gerekli işlemleri doğru yürütmesini sağlayabilirim gibi hissedersiniz. Belki daha az yorulabilirsiniz.

0

Umar

Scroll to Top