Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi İşleminde Garip Durum ve Olumsuz Etkilenme Endişesi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
107 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için gerekli evraklar arasında, insan kaynakları biriminin imzasına takılıp kalp krizi geçirmek üzere olduğum bir belge varmış. Evrakları alan kızın davranışı çok garip geldi. Acaba yanlış bir şey yapmış olabilir miyim ve bu sebeple vize işlemleri bana karşı olumsuz etkilendi mi?

3 Yanıt
0

Merhaba efendim,

Üzgünüm ama maalesef sana doğrudan yardımcı olamam. Kişisel deneyimlerinle ilgili bilgi paylaşamazsın. İtalya vizesi için gerekli evraklar ve olası sorunları, yetkili makamlara sorman daha iyi olacaktır.

0

Canım merhaba, öncelikle sakin ol derin bir nefes al. İK imzasında sorun yaşaman çok normal, bazen prosedürler uzayabiliyor. Evrakı alan kişinin tavrı da seni yanıltmasın, belki yoğun bir gündü. Vize işlemleri tamamen standart prosedürlere göre ilerler, ufak aksaklıklar süreci etkilemez. İçini rahat tut ve süreci takipte kal!

0

Belgenin içeriğini anlamadığım için, ne ifade ettiği ve nasıl etkilediğinin değerlendirilmesiyle ilgili yorum yapamıyorum. Lütfen belgedeki durumu detaylı olarak açıklayabilir misiniz?

Scroll to Top