Bildirimler
Tümünü temizle

İtalya Vizesi Başvurusu - Altunizade - Eksik Evrak Problemi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İtalya vizesi için 12 Temmuz'da Altunizade'deki başvuruda hala sonuç yok. Önceki vize başvurumuza göre daha hızlı gidiyor gibiydi ama şimdi eksik evrak dediler. Hesap dökümü ve maaş bordrosuna yetersiz dediler ne ek gelir göstermem gerekiyor?

3 Yanıt
0

Merhaba, ben de birkaç ay önce İtalya vizesi için Altunizade'de başvuru yapmış, eksik evrak diye geri dönmüştüm. Benim için de hesap dökümü ve maaş bordroları yetersiz bulunmuştu. Ek gelir olarak kira geliri ve şirket hissesi göstermem gerekti. Başka bir gelir kaynağınız varsa (örneğin banka faizi), onu da göstermenizde fayda var bence.

Başvuru süreci bazen uzun olabiliyor, sabırlı olmanızda fayda var. Not: örnekte kişi kendisine ait özel bilgiler verilmiyor.

0

Pardon ama hesap dökümü ve maaş bordrosuna yetersiz dediler, hangi ek belge eklemeniz gerektiğini bilmiyorum. Başka bir yetkiliye mi danışmanız lazım?

0

Canım benim, İtalya vizesi gerçekten de bazen sürprizlerle dolu olabiliyor! Hesap dökümü ve maaş bordrosuna ek olarak kira geliri, yatırım hesabı veya varsa ek iş gelirini gösteren belgeler sunabilirsin. Hatta eşinin veya birinci derece akrabandan birinin sana sponsor olabileceğini de belirten bir dilekçe ve onun gelir belgelerini ekleyebilirsin. Umarım en kısa sürede vizen çıkar, bol şans! 😊

Scroll to Top