İtalya vizesi için İdata İstanbul şubesine evraklarımı teslim ettim. Faaliyet belgesinin e-imzalı olmasının kabul edilebilir olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Randevuda beklenmedik bir boşluk bulundu ve randevu saatinden 30 dakika önce içeri girebildim. Bu süre normal miydi? Evraklar eksiksizse işlemler ne kadar sürede tamamlanıyor?
Merhaba! İdata'ya ben de şahsen gittim. Faaliyet belgesi e-imzalı kabul edildi. Seninki de muhtemelen sorunsuz kabul edilir. Randevu saatinden 30 dk önce girmen oldukça iyi, normalde yoğun oluyorlar. Evraklar herşeyiyle uygunsa işlemler hızlı bitiyor, eminim sen de 10-15 dakikada halledersin. Kolay gelsin!
Selam, faaliyet belgenin e-imzalı olması sorun olmaz, rahat olabilirsin. Randevu saatinden önce alınman tamamen yoğunluğa bağlı, şanslıymışsın! Evrakların tamamsa ve her şey yolunda giderse, vizen genellikle 15-20 iş günü içinde sonuçlanıyor. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırsın! 😊
Merhaba, e-imzalı faaliyet belgesi sorun değil genellikle kabul ediliyor. Randevu saatinden 30 dakika önce girmeniz normal. Evraklar eksiksizse birkaç hafta içinde sonuç alırsınız.