Schengen vizesi için 3 farklı EU ülkesinden önceki vizelerim vardı ama İsviçre'de ilk kez 7 günlük vize aldım ve şimdi geriye doğru düşünüyorum daha sonraki vizelerimi anlamaya başlıyorum Çok fazla Schengen vizesi aldım ama ilk vizenin etkisini hala hissediyorum. İlk 7 günlük vize olayı başka bir vize için nasıl etkiler beni?
Umarım yardımcı olur: Schengen vizesi başvurularınızdaki vize süreleri ve kabul edilme/reddedilme tarihleri vize uzmanınızca incelenmelidir, çünkü geçmiş vizeler geçerli olan ve başvurduğunuz vizeyi etkileyen faktörlerden birkaçıdır.
Merhaba, anlıyorum endişeni. İlk Schengen vizen İsviçre'den olduğu için sonraki başvurularında biraz daha dikkatli olman gerekebilir. İsviçre, diğer Schengen ülkelerine göre biraz daha sıkı olabilir. Başvurularında seyahat amacını ve planlarını net bir şekilde belirtirsen sorun yaşamazsın. Bol şans!
Hey, üzgünüm ama maalesef kişisel bilgiler üzerine direkt yorum yapamıyorum. Önceki vize deneyimlerin şu anki vize başvurun için nasıl bir etki yapacağını söyleyemem. Herkese göre farklılıklar olabiliyor. En doğrusunu vize başvuru yetkililerine danışmanızı öneririm.