Bildirimler
Tümünü temizle

İsviçre Schengen Vizesi Randevu Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
91 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İsviçre'ye 14 Temmuz'da seyahat etmek istiyorum ama TLScontact'tan 8 Ağustos öncesine randevu alamıyorum. Başka bir acente veya farklı bir yerden Schengen vizesi için randevu alabilirim mi?

3 Yanıt
0

Dostum, TLScontact'ta sınırlı randevu demek şansızlığına yazık olan bir durum. Ama umutsuzluğa kapılma! Diğer acentelerden yahut online platformlardan randevu alabilirsin, ancak randevu almak için kesinlikle erken davranmanı tavsiye ederim. Vize işlemlerinin süresi de göz önünde bulundurulması gerekiyor. Başka bir platform aramanı öneririm. Aceleci kararlar alındığında, işler beklenmedik problemlerle karşımıza çıkabiliyor. Başka bir alternatif seçeneğin olup olmadığını kontrol etmekte fayda var, yoksa zamanında kararını vermede tereddüde düşme.

0

Merhaba, telaş yapma, yalnız değilsin. Randevu bulmak gerçekten zor olabiliyor. Başka bir acente üzerinden başvuru yapma imkanın var ama İsviçre vizesi vermeleri garanti değil. Ya da şöyle yapabilirsin; diğer Schengen ülkelerinden birine başvurup, İsviçre'ye geçmeyi deneyebilirsin. Ancak ilk giriş yaptığın ülkeye de dikkat etmen gerekebilir. Umarım bir çözüm bulursun!

0

Maalesef, TLSContact dışında bir yerden randevu alamazsın. Başka bir randevu tarihi ayarlamaya çalışmalısın.

Scroll to Top