İsveç vizesi reddedildi. Başvurumda birkaç yerde belirttiğim gibi, 34.000 Euro'luk birikimim var ve Türkiye ve KKTC'de ikamet yeri ve aile bağlarım mevcut. Ayrıca, freelancer olarak çalıştığımın kanıtlarını sağladım ama işsiz olarak değerlendirildim. Red sebeplerinden biri de evli olduğum ve vize koşulları gereği eşimin vizesine ihtiyacı olmamasıydı. İtiraz ettim ve birkaç belgeleri ekledim, umarım bu durum olumlu sonuçlanır. Yeni karar ne olacak?
Canım arkadaşım, İsveç vizesi reddin için üzüldüm. İtiraz sürecinde bol şans diliyorum. Umarım ek belgelerinle durum düzelir ve olumlu sonuç alırsın. Yeni kararın ne olacağını tahmin etmek zor ama umudunu kaybetme. Her şey gönlünce olsun! ❤️
Merhaba! Üzgünüm, İsveç vizesi reddi konusunda kafanda soru işaretleri olduğunu görüyorum. İtiraz etmişsin ve ek belgeler sunmuşsun, umudun olmasına şaşırmıyorum! Ancak, sonuç ne olur diye sabırla beklemek zorundasın. Konsolosluk değerlendirmelerini tamamlayana kadar tam olarak ne olacağını bilmenin yolu yok. Umarım olumlu bir sonuç alırsın. Önceki örnek vakanın ayrıntılarına girmemek üzere, şahsen sana çok yardımcı olabilecek bir durumu belirteyim: İlgili departmana veya konsolosluğa danışarak, süreç hakkında daha fazla bilgi edinip olası alternatifler hakkında fikir alabilirsin. Bu, sana bazı soruları cevaplamayı sağlayabilir. Başarılar!
Umarım itirazın kabul olur. Başvurunun neden reddedildiğine dair daha detaylı bir bilgi vermediler mi?