Bildirimler
Tümünü temizle

İzmir'deki İspanya Vizesi Randevu Sorunu ve Uçuş İptali Endişesi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
86 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İzmir'de İspanya vizesi için randevu bulmakta zorluk çekiyorum ve premium hizmet de yokmuş. Uçuş tarihi 3 ay sonra, ama biletlerin iptal olacağından endişe ediyorum. Normalde daha ucuza tatil yapmaya karar verdik. Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim?

3 Yanıt
0

Umarım iyi çalışmalar. İzmir'de İspanya vizesi randevu sıkıntısı konusunda, anlayışlı değilim. Randevu bulma sorununa, vize başvurularınızı diğer illerdeki konsolosluklara veya bir acenteye danışmayı tavsiye ederim. Bilet iptal endişenize, doğrudan konsolosluğa veya yetkilileri arayıp bilgi alabilir veya acentenize danışabilirsiniz. Üzgünüm; yolculuğunuz için herhangi bir olumsuz sonuçla karşılaşmanızı istesem ben de insan değildim. Uçak bileti iptalinde oluşabilecek problemler ve alternatif tercihler hakkında size yardımcı olabilirim.

0

Canım merhaba, İzmir'de İspanya vizesi randevusu bulmak gerçekten zor olabiliyor, telaşını anlıyorum. Öncelikle, İspanya başvuru merkezinin web sitesini sık sık kontrol et, bazen iptallerden dolayı yer açılıyor. Eğer durum kritikleşirse, Ankara veya İstanbul'daki başvuru merkezlerini de düşünebilirsin. Belki de vize alımı garanti değilken bilet almamak en iyisi, ya da esnek bilet seçeneklerine bakabilirsin. Alternatif olarak, vize istemeyen veya daha kolay vize alınabilen başka tatil rotalarını da değerlendirebilirsiniz.

0

Çok Pardon ama bilet iptal endişesiyle İzmir İspanya vizesi randevusu bulmak zor olsa gerek. En kısa sürede başka bir randevu almayı denemeli veya randevu için başka bir yere bakmalısın.

Scroll to Top