Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya ve İtalya İş Seyahati İçin Schengen Vize Uzunluğu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
73 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Schengen vizesi için şansım nedir? Yılda iki kez İspanya ve İtalya'ya iş seyahatim var ve pasaportumda birçok ülkenin vizesi mevcut. Bulgaristan vatandaşı sevgilim var. Daha önce hiç 6 aydan fazla vize çıkmadı. 17 Ocak'taki İtalya vize randevumda yine 6 aylık vize alma olasılığı yüksek ve pasaportum yenilemek zorunda kalacağım. Yeni vizeden uzun süreli şansım var mı?

3 Yanıt
0

Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. "Pasaport yenilemek zorunda kalacağım" kısmını irdelemeniz gerekmiyor mu ?

0

Dostum, maalesef durumu hakkında sana kesin bir şey söylemem mümkün değil. Vize o kadar da rastgele! Ama mevcut durumda önce şunu unutma: Başka ulusların vizeleri olmuş olmak iyi bir şey, ama tek başına yeterli olmayabilir. İlla vize 6 aydan uzatılacağının garantisi yok. Pasaportun yenilemesi gerektiği aşikar, muhtemelen vize koşullarını dengede görmüş olacaklardır. Daha önce uzun süre çıkmadıysa, yeni vizede uzun süreli almanız çok çok olası değil, malesef. Sabırlı olmanız gerekebilir. Umudunuzu kaybetmeyin, ama riskleri ölçmek en iyisidir diye düşünüyorum.

0

Merhaba, vize geçmişin oldukça iyi görünüyor! İş seyahatlerin ve diğer ülke vizelerin, Schengen vizesi alma şansını kesinlikle artırır. Sevgilinin Bulgaristan vatandaşı olması da bir artı olabilir. Ancak, daha önce uzun süreli vize almamış olman biraz düşündürücü. Yine de şansını dene, uzun süreli vize başvurusunda bulunmaktan çekinme!

Scroll to Top