Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Red Bulundu; Randevu ve Ek Ücret Sorunu

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
93 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için randevu aldım, ama başvuru evraklarımı bazı şeylerden dolayı reddetmeleri gerekiyormuş. Randevu alan bls ispanya aracılığıyla da prime üyelik için ekstra 1800 TL istediler, kabul etmesem tekrar randevu almak zorundaymışım. Başvurumun reddedilmesinde sebep olmadığı halde bu parayı ödersem sorun çözülebilecek mi?

3 Yanıt
0

Sağ olun, dostum. Malesef, başvurunun reddedilişinde bir bağlantı olmadığı halde, prime üyelik karşılığında ekstra hizmet almak sizin için çözüm üretmeyecektir. Maalesef bazı aracı kurumlar böyle işler yapıyor. İsteminizde yer alan şartlar, başvuru işlemlerinden doğan, kaçınılmaz sorunlar için olağanüstü çözümler sunmaz. Bu çok yaygın bir yanlışa maruz kaldığınıza çok üzüldüm. Bu olayda parasal kaybı önlemek amacıyla farklı bir yola ihtiyaç olabilir. Başka bir randevunun sizin için uygun olup olmayacağını ve alternatif çözümler sunup sunamayacağınızı görüşmek için yetkili bir vize danışmanı ile temasa geçmenizi öneririm. Umarım sizin için daha iyi sonuçlanır.

0

Merhaba, anladığım kadarıyla biraz streslisin. Prime üyelik adı altında istenen bu ek ücret biraz şüpheli geldi bana. Reddedilme sebebi ortada yokken neden böyle bir şey istiyorlar anlamadım. Bence bu parayı ödeme, başka yollarla vize başvurusunu çözmeye çalış. Gerekirse bir avukata danışabilirsin, bol şans!

0

Maalesef, evraklarındaki eksiklikten dolayı red cevabı almışsınız. Ödeme yapsanız bile randevu durumunuzda değişiklik olmayabilir.

Scroll to Top