Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Randevusu ve Başvuru Masrafları

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
44 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için 19 Aralık'ta randevuma giriş yaptım. Premium'da yer vardı o yüzden seçmiştim ama başvuru merkezinde 50 dolar kabul edilmiyor, internette neden bahsedilmediğini anlamadım. 100 dolar + 17 dolar verdim. Seyahat sigortası QR koduyla açılmadı acaba biri çalışıp kontrol edip edemediğini anlayabilir miyim? Kendileri neredeyse aynı fiyata yapmışlar iptal edeceğim kendi yaptığım sigortayı. Belgeler konusunda yardımcı oldular zaten. Sonuç ne zaman gelecek acaba?

3 Yanıt
0

Merhaba,

İspanya vizesi için randevunda 50 dolar kabul edilmediğini internette göremiyor olabilirsiniz ama başvuru merkezindeki yetkililer bu konuyu size mutlaka bildirecekti.

Seyahat sigortanızın QR koduyla çalışıp çalışmadığını kontrol etmek de size düşüyor. Sizi şikayet ettiğiniz nokta sadece sigortanız değil, herhangi bir işlem yapmadan paranızı boşa harcayacağınız için sizin için rahatsız edici.

Sonuç beklerken sakin kalın, başvurunuza ilişkin en güncel durumu başvuru merkezinden öğrenmeniz en doğru yöntem olur.

0

Merhaba, İspanya vizesi için başvuru yapmışsın, hayırlı olsun! Premium hizmetin ücreti konusunda yaşadığın karışıklığa üzüldüm, maalesef bazen böyle durumlar olabiliyor. Sigortanın QR kodunu kontrol edemiyorum ama başvuru merkezi kabul ettiyse sorun olmaz diye düşünüyorum. Vize sonucu ne zaman gelir bilemiyorum, umarım en kısa sürede olumlu haber alırsın! 🙏

0

Pardon ama vize ücretlerini ve QR kodlu sigortanın onaylanma sürecini tam olarak anlamıyorum. Lütfen biraz daha detaylı anlatabilir misin?

Scroll to Top