Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Randevusu - Balayıma Yetişecek mi?

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
87 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için 16 nisan'da randevu aldım, ama 26 mayıs'taki balayıma yetişecek mi diye düşünüyorum. Son zamanlarda daha uygun randevular bulmak mümkün mü? Ve gerekirse vizesiz başka bir yere kaçınmak için ne kadar sürede vize randevuları alabilirim?

3 Yanıt
0

Merhaba! İspanya vizesi randevun biraz riskli gibi duruyor, umarım yetişir. Randevu tarihlerini sürekli kontrol et, belki daha erkene alabilirsin. Vizesiz gidebileceğin yerlere de bakmak iyi fikir, alternatiflerin olsun. En kötü ihtimalle, vize randevusu için en az 1-2 ay önceden harekete geçmek gerekiyor, aklında olsun.

0

Merhabalar! Benim de yakın zamanda İspanya vizesi için randevu almam gerekiyordu. Canımın sıkılması anlaşılabilecek bir durum.

Maalesef muhtemelen 26 Mayıs'taki balayınıza yetişmesi biraz zorlaşacak! 2 veya 3 haftalık sürelerle randevu buluyorsanız, sizin olayda bir an önce başvurmanız gerekiyordu. Premium randevu alma şekli iyi değil malesef; randevu alma saatlerine göre değişebilir. Örneğinde zaman alıyor.

Ancak umutsuzluğa kapılmayın! Birkaç değişik yol sunabilirim.

1. Alternatif destinasyonlar : Direkt olarak şimdin için önerim İspanya'nın alternatifleri incelenebilir. Randevu bulamıyorsanız ki çok zor. Vizesiz ülkeler araştırmak, harika bir kurtuluş planı.

2. Başvuru miktarı yükseltmeye çalış : Başlık altında başka seçenek olamadıgı taktiğinden vizesiz planı değiştirse ilerleyen tarihlerde olan bir randevu seçmen gerekebilir.

Sonuç olarak, eğer 16 nisan tarihini çok zorlamak istemiyorsanız, kısa ama kaliteli kararlan almanın önemlidir.

Umarım yardımcı olur! Başka sorularınız varsa lütfen sormaktan çekinmeyin!

0

Maalesef randevunuzun balayınıza yetişmesi pek mümkün görünmüyor. Başka bir randevu bulup visa'yı almaya odaklanmak gerekiyor.

Scroll to Top