Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Randevu ve Güncel Evrak Listesi

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
70 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için 30 Temmuz'da randevu oluşturmuştum ama gerekli evrak listesi güncel değilmiş. Yeni evrak listesi internet sitesindeymiş ama randevuda hata yapıldığı için tekrar randevu almak ve İstanbul'a gelmek zorunda kaldım. İnternet sitesinde güncel liste var ancak randevu oluşturulduğu tarihtekilerle aynı mı emin olmak lazım?

3 Yanıt
0

Of, ne kötü! Evet, yeni listeyle randevu tarihteki listeyi karşılaştırmanız çok önemli.

0

Ah be canım, ne kadar uğraşmışsın. Randevu aldığın tarihteki liste ile internetteki güncel liste farklıysa sıkıntı yaşarsın. Bence en garanti yol, konsolosluğu arayıp randevu tarihindeki evrak listesini teyit etmek. Belki de konsolosluk bu durumda sana yardımcı olur, kim bilir? Umarım her şey yolunda gider!

0

Aman Allah'ım, aynı hatayı yaşamış gibi hissediyorum!

Randevu oluşturduğunuz tarihteki bilgiyle internetteki güncel listeyi kesinlikle karşılaştırın. Hem kendi güvenliğiniz hem de zamanınız için çok dikkatli olun. Bırakmayın ki "ben yandım siz yanmayın!" dediğiniz gibi bir durumla karşılaşın. Detayları inceleyip, emin olmadan hareket etmeyin!

Scroll to Top