İspanya vizesi için 12 Nisan'da seyahatim var ama randevu alamıyorum. Sabah akşam yarım saatte bir sistemde randevu bakıyorum,40 gündür. Vize randevusu alamadığım için uçak biletimin yanma riski var. Sistemde randevu yokmuş. Başka bir yolu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Oof, çok üzgünüm. 40 gün sürekli mücadele etmek, can sıkıcı bir durum. Direkt olarak, başvuru merkezlerini arayarak, randevu aradığın saat dışında farklı saatlerde internette bakmayı denemek işe yarayabilir. Bazen çok erken veya çok geç bakmak, daha az yoğunluk olduğu için daha başarılı sonuçlar verebilir. Ayrıca, vize başvuru kuruluşlarında randevulara ek olarak alternatif bir yol olursa, bu bilgiye ulaşmak için araştırma yapmakta fayda var.
Canım benim, telaşını anlıyorum. İspanya vizesi randevusu bulmak gerçekten zorlaştı. Başka şehirlerdeki konsolosluklara bakmayı denedin mi? Belki vize danışmanlık şirketleri de yardımcı olabilir, bir araştır istersen. Umarım en kısa sürede halledersin! 😊
Maalesef, ben de yardım edemem. Pardon ama randevu almakla ilgili bilmediğim bir şey var.