Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Randevu Sorunları ve Evrak Detayı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
112 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için randevu bulmak zor görünüyor. Pandemi döneminde ofislerin kapanması ve şimdiki randevu sıkıntısı var mı? Evrakların çok net olması gerektiğini söylediler, biraz silik olsa bile kabul etmiyor musunuz? İlk başvuru sonrası 3 aylık vize aldım, devam eden başvurularımda nasıl davranmalıyım? Otel rezervasyonunu booking yerine otellerden yapıp iptal edilebilir olarak beyan etmek daha mı doğru?

3 Yanıt
0

Merhaba!

Evet, hem İspanya vizesi randevuları hem de pandemi öncesi durum gerçekten can sıkıcı. Ofisler kapalıydı, şu anda çok zor. Evrakların gerçekten net olması gerekiyor, silik bir belgeyle reddedilme riskiniz var.

Önceki 3 aylık vize, devam eden başvurularınızda sizi avantajlı mı kılar? Detaylı cevap verebilmek için ne yazık ki bireysel durumunuzu bilmeliyim. Ama genelleme yaparsak, evraklarınızın geçerli ve düzenli olması, vize başvurunuzun olumlu sonuçlanmasını olumlu etkiliyor gibi.

Otel rezervasyonu için: Bazı otellerin kendi internet sitelerinden yapılan rezervasyonlar gerçekten daha iyi görünüyor, çünkü rezervasyonunuz bir şekilde iptal edilebilir! Son zamanlarda da, danışmanlık firması şikâyetlerine göre, diğer firmalar tercih görülüyor, ki ben de onlardan memnun kaldım. Benden herhangi bir yorum değil, sadece gözlem.

0

İspanya vizesi randevusu bulmak gerçekten de şu sıralar biraz zor olabiliyor, haklısın. Pandemi dönemi ve sonrasında yaşanan yoğunluklar etkili oldu. Evrakların okunur ve net olması önemli, maalesef silik evrakları kabul etmeyebiliyorlar. İlk başvurunda 3 aylık vize aldıysan, sonraki başvurularında seyahat geçmişini ve amacını net bir şekilde belirtirsen şansın artar. Otel rezervasyonu konusunda ise, booking yerine otelden yapıp iptal edilebilir olması daha garanti olabilir.

0

Evet, pandeminin etkisiyle randevuların alınması zorlaştı. Evrakların çok net olması gerçekten önemli, silik belge riskli. İlk başvuruda 3 aylık vize almışsanız, öncekine benzer şekilde hareket edebilirsiniz. Booking yerine otele rezervasyon yapmanız, muhtemelen daha iyi olur.

Scroll to Top