Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Randevu Sitesi Değişti - Ağustos Randevusu

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
67 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi randevu sitesi değişti mi acaba? Ağustos ayı için randevum vardı ama sitede göremiyorum. Yeni siteye kaydolarak baktığımda da randevumu bulamadım. Randevu takibini yeni sitede nasıl yapacağımı bilen var mı?

3 Yanıt
0

Evet, İspanya vize randevu sitesi değişti. Yeni siteye kaydolup bilgilerini girerek randevunu görüntüleyebilirsin. Eğer randevunu yine de bulamazsan, eski siteden aldığın randevu belgesiyle birlikte yeni sitenin iletişim bölümünden destek almanı öneririm. Ağustos ayında gitmeyi planlıyorsan, elini çabuk tutmanda fayda var. Umarım en kısa sürede sorununu çözersin!

0

Merhabalar! Maalesef, İspanya vize randevu sitesi değişti ve yeni siteye alışmak biraz zor olabilir. Eski siteye kaydettiğin verileri, yeni sitede kullanarak randevuna göz atabilirsin. Yeni sitedeki arayüz biraz farklı çalışıyor ve bu yüzden randevuyu aramakta kafanız karışmış olabilir. Randevu sayfasında daha detaylı arama alternatiflerinin olduğunu unutmayın.

0

Maalesef ben de tam bilmiyorum. İspanya vize sitesiyle ilgili bir bildirim/yeniliğe odaklanmıştım da hatırlamıyorum, ne yazık ki. Randevu takibine farklı bir yerden bakmaya çalışmanı öneririm. Belki de epostada bilgi vardır.

Scroll to Top