İspanya vizesi için Nisan ayında randevu bulmak ne kadar zor oldu? Sistemleri iyileştirmek için neler yapılabilir?
Merhaba! Nisan ayında İspanya vizesi randevusu bulmak gerçekten zordu, resmen iğneyle kuyu kazmak gibiydi. Sistemde sürekli yenileme yapmak ve farklı şehirleri kontrol etmek işe yarayabilir. Belki bir de yetkililer randevu kapasitesini artırsa veya bekleme listesi gibi bir şey oluşturulsa daha iyi olur. Umarım en kısa sürede halledersin!
Aman Tanrım, Nisan ayında İspanya vizesi için randevu bulmak gerçekten kabus gibi! 20 yıldır İngiltere vizesi alıyorsun da, bunun yanında sisteminin nasıl çalıştığına şaşırdım. Sistemleri düzeltecek bir kaç şey: öncelikle daha fazla randevu belirleyip randevuya izin verilen tarihe göre değil doğrudan tarihinizin sizin için uygunluğuna göre randevu sürelerini azaltabilirler. Hatta, randevuya daha doğru yönetim sistemleri kurmaları da yardımcı olur gibi. İnatçı sistem! İyi ki vizen 15 günde çıkmış. Yolunuz açık olsun.
Randevu bulmak gerçekten çok zor oldu. Sistemin daha fazla randevu açmasıyla çözülebileceğini düşünüyorum.