İspanya vizesi için 25 Haziran'da randevum var ama 22 Temmuz'da İspanya'da olmam lazım. Randevu tarihimi daha erken bir tarih (mesela 20-21 Haziran) ile değiştirebilecek veya iptal edebilecek varsa yardımcı olur musunuz?
Pardon ama randevu gününüzü değiştiremeyeceğimizi sanıyorum. İspanyolca'daki Vize Ofisin ile mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim.
Selam, randevu tarihin için üzüldüm, umarım yetişirsin. Randevu değişikliği için başvuru merkezini arayarak veya online sistemden kontrol ederek daha erken bir tarih bulmayı deneyebilirsin. İptal olan randevular olabiliyor, sürekli kontrol etmek işe yarayabilir. Başka birinin randevusunu devralmak mümkün mü bilmiyorum ama soruşturmakta fayda var. Bol şans!
Hey! İspanya vizen için 25 Haziran randevun var ama 22 Temmuz'da İspanya'da olman gerekiyormuş. Randevu tarihlerini 20 veya 21 Haziran tarihinde olan biriyle değiştirmeyi denemelisin. Randevu değiştirmek için vize merkezi ile görüşmeniz ve onların talimatlarını izlemeniz gerekecek. Başka birini bulmakta zorlanırsan, vize merkezine sorun; onlar veya çalışanları sana yardımcı olabilir. İyi şanslar!