Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Mayıs Randevuları - Nisan Sonu Doluluk Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
71 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için Mayıs'ta başvuru yapmayı düşünüyorum. Nisan ayının son 2 günü kaldı ve yarın Nisan biter miyse tüm randevular dolmuş olur diye düşünüyorum. Mayıs ayını hemen açıyorlar mı yoksa daha beklemeli miyim? Şu ana kadar randevu bulmakta hiç sıkıntı yaşamadım, bu durum devam eder mi?

3 Yanıt
0

Umarım Mayıs'ta randevu bulursun. Nisan randevuları dolmuş olsa bile, Mayıs randevuları hemen açılıyor diye düşünüyorum.

0

Merhaba, İspanya vizesi için mayıs başvuruları genelde nisan sonuna doğru açılıyor. Randevu bulmakta zorlanmadıysan panik yapmana gerek yok, büyük ihtimalle mayıs ayı randevuları da açılır. Ama sen yine de birkaç gün içinde kontrol etmeye başla, garanti olsun. Şimdiden bol şans! 😊

0

Hey! Benim için kafan karışık değil mi? Nisan ayının son 2 günü kalmış, hemen sonrası MAYIS! Direkt mayıs randevuları açılmaz, biraz beklemek gerekir. Ama endişelenme, randevular hızla dolmuyor; geçmişte çok sıkıntı yaşamamışsan, bu durum devam etmesi muhtemel. Sabredin ve gözünüzü sitede tutun, ilk seçenekler doluyorsa ikinci alternatifleri de denemenizi tavsiye ederim!

Scroll to Top