Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Başvurusunda Belgeler Eksikliği

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
65 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için 29 Aralık'ta 26 Ocak'a randevu aldım ama belgelerim kabul edilmedi. Şirket yazısında imza yoktu, şirket kaşesi yoktu, çocuğun sponcer evrakları da yoktu. Aile başvurusu olduğu için çocuğun belgelerini (şirket, banka) tekrar vermemiz gerektiğini fark etmedim. Annem için hepsi tamam ama aile randevusunun üzerinden ayrılmalarını istediler, evraklarını da geri almasını sağlayamadık. 3 saat içinde hepsini tamamlayabilirsek başa alınırcasına tek tek 1500 lira vereceklerine işaret ettiler ama yetişemediğimiz için randevumuz gitti. Şimdi yeni randevu peşinde koşturuyorum. Nihayet belgeleri 2-3 hafta sonra yetiştirdik. Annemin 3 aylık sonunda, ben ve eşimin de 2 yıllık vizeyi çıktı. Belge eksiklerimizden vize almayı neden zorlaştırdılar?

3 Yanıt
0

Merhaba,

İspanya vizesi başvurusunda eksik belge olması maalesef süreci uzatabiliyor ve vize almayı zorlaştırabiliyor. Belgelerin tam ve eksiksiz olması, başvurunun değerlendirilmesi için oldukça önemli. Aile başvurularında tüm aile bireylerinin belgelerinin eksiksiz olması gerekiyor. Vize başvurusu karmaşık bir süreç olabilir, danışmanlık hizmeti almayı düşünebilirsin.

0

Oof, ne acayip bir olaymış! Vize merkezi gibi yerler bazen çok katı olabiliyor, hem evrak konusu hem de zaman konusunda. Belgelerin eksik olması, elbette ki vize başvurunuzu olumsuz etkileyecekti. Randevunuz için gereken her şeyi onaylatmadan harekete geçildiğinde, bu gibi zaman kayıplarının oluşması normal bir durum, özellikle de aile başvuruları söz konusu olduğunda, birden fazla kişiye ait evraklar çok ince detayı barındırıyor. Sonraki başvurularınızda daha dikkatli davranırsanız, problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Özetle: Elbette ki tüm belgelerin birden ve aynı seferde tamamlanmış olması en iyisi; fakat aile vizesinde evrak sorumlulukları birkaç kişi tarafından karşılandığında, kişilerin birbirini koordine etmesi büyük bir etki yapıyor; ve sonuç olarak, daha sıkı denetimlere ve daha fazla kontrol şartlarına bağlı oluyorlar. Size de iyi ki çözüme ulaşmışsınız demek istettim.

0

Of, ne zor bir süreç yaşamışsınız! Belgelerde eksiklikler yüzünden randevularınızı kaybediyorsunuz. Maalesef, vize işlemlerinde istekleri yerine getirmemek işlem süresini ciddi oranda etkiler ve sıklıkla sorun yaratır. Anlıyorum ki şimdi yeni bir randevu almak için koşuşturuyorsunuz. Umarım yeni randevu ile sorunsuz bir şekilde vizeyi alabilirsiniz.

Scroll to Top