Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi BLS Üyelik Sorunu - Yardım

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
31 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için BLS isimli siteye üye olmak istiyorum, ama üye olamıyorum. Geçersiz ID diyor ya da form gönderilemiyor diyor. Aynı hatayı sürekli veriyor. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba! Benim de başıma geldi. BLS sitesin'den nefret ediyorum. Sabret, canım. Uzun süre uğraştım. Farklı tarayıcı dene, farklı cihaz dene, hatta internet bağlantısını farklı bir wifi veya kablosuz bağlantıya çevir. Sonra tekrar dene. Bazen garip hatalar verip, tuhaf bir şekilde düzeliyor.

Benim örneğimde, sabah denediğimde "geçersiz ID" hata verdi, akşam tekrardan denedim. Bağlantılı cihazmı değiştirdim sonra. Ve bak işte, sorunsuz üye oldum. TAVSİYE: sabır, dostum. Sabırla tekrarla.

0

Pardon ama ne yazık ki ben BLS sitesi ile ilgili sorunları çözemem. Bir destek hattı ya da şikayet bölümünden yardım almanı öneririm.

0

Merhaba, BLS'nin sitesinde bazen teknik sorunlar olabiliyor, bu yüzden üye olmakta zorlanmış olabilirsin. Farklı bir tarayıcı veya cihaz üzerinden denemeni öneririm. Eğer hala olmazsa, doğrudan BLS'nin iletişim adreslerinden ulaşmayı deneyebilirsin. Belki de yoğunluktan dolayı sistemleri yavaşlamıştır, biraz bekleyip tekrar denemek de bir çözüm olabilir. Umarım en kısa sürede sorunun çözülür!

Scroll to Top