Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi BLS Sistemi Şifre Hatası

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
60 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için BLS sisteminde üyelik oluşturdum ama şifremi girerken hata alıyorum. Şifreyi değiştirmeye çalıştığımda da HTTP 500 hatası veriyor. Bu sorunu başka biri yaşadı mı ve nasıl çözdü?

3 Yanıt
0

Hey! Benzer sorun yaşamış biri arkadaşım var. Kullanının hesabı güncellemesi gerekiyormuş. Başka hesaplar kullanıyorsa bunların sistemden çıkması da çözüme yardımcı oluyor. Öncelikle, sistemi, yani BLS sistemini yenilemeyi dene, belki güncellemeler ile ilgili sorun var. Veya BLS 'nin müşteri hizmetlerine ulaşarak yardım isteyabilirsin. Çok yardımcı oluyorlar genellikle. Umarım işe yarar.

0

Merhaba, BLS sisteminde şifre sorununu yaşayan çok kişi var, yalnız değilsin. Bazen sistemde yoğunluk olabiliyor veya teknik bir aksaklık yaşanabiliyor. Birkaç saat sonra tekrar dene veya farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, doğrudan BLS İspanya'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en doğrusu olacaktır. Umarım en kısa sürede çözülür!

0

Maalesef, benim de böyle bir durumla karşılaştığım yok. Lütfen BLS destek ekibine ulaş.

Scroll to Top