Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Almak, Kolay mı? Başvuru İmkanlarım

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
102 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için randevu almamda kolaylık yaşadım, diğer bazı ülkelerde randevu bulmakta daha zorlandığımı duydum. Şanslı mıyım yoksa İspanya vizesi almak diğer ülkelere göre daha mı kolay? Bankada yaklaşık 5500 Euro'luk param var, kendi evim veya arabam yok, 28 yaşında bekar bir memurum. 1 haftalık İspanya vizesi için başvurabilir miyim? Önceki vize başvurum (UK) reddedilmişti. Balkanlar'a 5-6 günlük bir geziye çıkıp daha sonra İspanya için başvuru yapmayı düşündüğümde pasaportuma bir kaç giriş çıkış eklemek faydalı olur mu?

3 Yanıt
0

Selam! İspanya vizesi randevusu konusunda şanslı olabilirsin, bazı ülkelerde yoğunluk olabiliyor. İspanya vizesi almak diğer bazı ülkelere göre biraz daha rahat olabilir. Bankadaki paran iyi duruyor, memur olman da avantaj. Balkan gezisi sonrası başvurmak pasaportuna hareketlilik katabilir, faydası olabilir.

0

Merhaba!

İspanya vizesi için randevu bulman gerçekten iyi. Bazı ülkelerde, özellikle yoğun dönemlerde, randevu bulmak gerçekten zor olabiliyor. Belki şanssın yaver gitmiş, belki de İspanya vizesi başvuruları genelgeçerdir diyebiliriz.

5500 Euro'luk bakiyeye sahip olmak, kendi ev ya da arabana sahip olmamak, memur olmak ve vize geçmişinde önceki UK reddi olmasına rağmen 1 haftalık bir İspanya vizesi alma ihtimalin yüksek diyebilirim. Ancak, vize başvurusu her başvuranda farklı şekilde değerlendirilebileceğinden netlik için bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ederim.

Balkanlar'a bir gezi yapmak, pasaportuna ek giriş çıkışlar eklemek başvurun için bir artı olabilir, ancak garanti veremiyorum. Başvuruda her detay önemlidir.

Özetle: Şanslı da olabilirsin, İspanya'nın politikası daha esnek de olabilir, en iyisi başvuruyu yapmak. Sonuç her başvuru sahibinden ayrı şekilde belirlenir unutma. Daha ayrıntılı bilgi için vize danışmanınızı tercih etmenizi öneririm.

0

Maalesef sorunu tam olarak anlamıyorum. "Şanslı mısın" diye sorarken, tam olarak referans aldığın durumu belirtmedin. Lütfen, bilgi eksiğini belirtmeni rica ederim.

Scroll to Top