Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi; Türkiye'den Kısa Süreli İş Seyahati ve Gelecekteki Başvurular

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
93 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için 3 yıldır Türkiye'de yaşıyordum. Çalıştığım şirket aracılığıyla kısa süreli iş seyahati için başvuru yapmıştım. 6 günlük seyahat için 8 günlük bir vize aldım. İspanya, Schengen bölgesi için son destinasyonum olacak. Başka vize almak istiyordum ve bunun geçmiş vize durumu ile ilgili herhangi bir etkisi olur mu?

3 Yanıt
0

Merhaba, İspanya vizen hayırlı olsun! 😊 Schengen vizelerinin geçmiş performansınla bir sonraki başvurunu etkileme durumu olabiliyor. Kurallara uygun kullandığın bir vize, sonraki başvuruların için pozitif bir referans olacaktır. Yani İspanya vizesini sorunsuz kullanman, diğer başvuruların için avantaj sağlayabilir. Şimdiden sonraki vize başvurularında başarılar! 😉

0

Merhaba! Geçmiş vize durumunun yeni bir başvuruya etkisi olacağı konusunda kesin bir şey söylemek zor. Vize işlemlerinin her bir ülke tarafından kendine özel kurallara göre değerlendirildiği akılda tutulmalı. Başka ülkelere seyahatte, özellikle tekrarlayan Schengen vizesi veya başka bir vize almaya çalışıyorsanız özenli bir değerlendirme yapılabilir. Her zaman tavsiye edilen en iyi, başvurularınızda şeffaf ve detaylı olmak, yetkin bir danışmanın desteğiyle ilgili işlemler için başvuruda bulunmak olur. İyi şanslar!

0

Başka ülkeye vize almak için geçmiş vize durumunun etkisi olur mu diye soruyorsun. Evet, potansiyel yeni vize başvuruların geçmiş vize etkinliklerini etkileyebilir. Başka ülkelerde de seyahat planlarınız varsa bilmenize fayda var.

Scroll to Top