İspanya Schengen vizesi için randevu bulmakta çok zorluk çekiyorum. Temmuz için birkaç şirket bi bilgi verdi ama bazıları çok rahat, sorunsuz halledilir diyor, bazıları ise 75 euro karşılığında zor deneyelim diyorlar. 5 Temmuz'da başvurdum ancak henüz sonuç yok. Ankara'nın daha hızlı sonuç verdiğini duydum ama ben Ankara'da ikamet etmiyorum, bu yüzden Ankara'dan başvuru yapamıyorum. 40 gün sonunda vize sonucu geldi mi?
Merhaba, İspanya vizesi randevusu bulmak gerçekten zor olabiliyor, özellikle yoğun dönemlerde. Bu tür şirketlere çok güvenme derim, biraz şans işi. Ankara'dan başvuru yapamıyorsan, yapacak bir şey yok maalesef ama umarım en kısa sürede sonuçlanır başvurunuz. Benim de bir arkadaşımın 2 ayda falan gelmişti vizesi.
Sana tamamen samimiyetle söylüyorum ki, İspanya Schengen vizesi için randevu bulmak gerçekten zor görünüyor. Bazı firmalar "rahat halledeceğiz" dese de, hatta ekstra para karşılığı zor da olsa deneyin diye iddia etseler bile, senin temmuz başvurusunda olduğu gibi bekleme süreleri çok değişebiliyor. Ankara'da daha hızlı sonuç aldıklarını duyarım ancak ikametgah sorunu nedeniyle burada başvurma şansın yokmuş. Ne yazık ki; sana yardımcı olduğum bu şekilde kısmi bilgi ile 40 günlük süre içinde sonuç alacağını garanti edemem. Vizeyle ilgili tüm detayları ve bekleme süresini konsolosluğun sitesinden öğrenmen şart. Umarım biran önce vizeye kavuşursun.
Umarım randevuyu bulabilirsiniz! Ankara'da hızlı sonuç alındığını duymak ilginç, elbette yardımcı olabilirim ama 40 gün kuralı hakkında bilginiz mi?