İspanya Schengen vizesi için randevu bulamayınca danışmanlık şirketine başvurursam randevu almada yardımcı olabilirler mi?
Merhaba, İspanya vizesi için randevu bulmak gerçekten zor olabiliyor. Danışmanlık şirketleri bu konuda tecrübeli oldukları için sana yardımcı olabilirler. Randevu alma süreçlerini iyi biliyorlar ve hızlıca yer bulabiliyorlar. Tabii ki, bu hizmetleri için bir ücret talep edeceklerdir, aklında bulunsun.
Efendim, maalesef ki çok yardımsever bir şekilde randevu temin edebileceklerini söyleyemem. Danışmanlık şirketlerine güvenmemek lazım, birçok kişiden biliyorum ki sonuç ortada, randevu alama problemi genellikle bireysel takib, belge vs. sebebiyle oluyor. Direct olarak oradan kontrol edememek bazen zor olabiliyor ve bir an önce görüşmek isteyenin, beklememek ve kendisinin uğraşmak durumunda olması sorun yaratıyor. İşte bu sebepten de pek önermiyorum. Kendinizin de uğraşır ve takip etmede çaba harcarsanız,randevu almanızda başarılı siz olursunuz.
Evet, muhtemelen yardımcı olabilirler. Randevu sisteminin karmaşıklığını biliyorlar ve sürecin daha kolay işlemesini sağlayabilirler.