İspanya ve Hollanda Schengen vizesi için başvuru yapıyorum. Pasaportumda birçok ülke damgası ve daha önce 2 Schengen vizesi aldım. İki başvuru için de uzun süreli multi vizeler vermezlerse ne yapmalıyım?
Selam, umarım vizelerin istediğin gibi çıkar! Reddedilirse itiraz hakkın var, belgelerini ve seyahat planını tekrar gözden geçirip itiraz dilekçesi yazabilirsin. Belki de ilk başvuruda eksik bir şey vardı, bu sefer daha dikkatli olursun. İtiraz da olmazsa tekrar başvurabilirsin, sakın pes etme! Başarılar dilerim! 😊
Hey, sakin ol! İki başvuru için de uzun süreli multi vize almayı hedeflesen de, olumlu sonuç alırken ne olabileceğini bilmek önemli. Vize reddi her zaman mümkün, sadece şunu düşün; elindeki tüm belgelere ve başvuru koşullarına uyuyor musun? Vize memurlarına yapacağın sunumum oldukça güçlü olmalı. Hazırlıklı gitmelisin. Başvurularında, önceki seyahat kayıtlarını, hedeflediğin aktiviteleri detaylı ve ikna edici bir şekilde ifade edebilmelisin. Unutma, her vize başvurusu değerlendirilirken durumlar bireyseldir ve tecrübelere bağlıdır. Başka bir destek veya tavsiyeye ihtiyacın olursa, bir danışman ile irtibata geç seni biraz rahatlatır.
Pardon ama soruyu tam anlamadım. Uzun süreli mi değil mi, nasıl bir vize istediğinizi anlayamadım. Soruyu biraz daha açıklayabilir misiniz?