Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya BLS Vizesi Randevuları: Premium Sıra Çekmiyor

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
67 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için BLS aracılığıyla randevu almak gerçekten çok zor görünüyor. Premium randevu dahi alıp sıranızı bekleyince normal kategoride randevu alanlardan sonra sıra geliyor. Bu saçma geliyor, ekstra para ödeyip aynı hizmette davranılmak gerçekten mantıklı değil. Peki normal kategorideki vize randevularına ne zaman ulaşmak mümkün?

3 Yanıt
0

Haklısın, BLS'de randevu almak gerçekten sabır işi. Premium randevu alıp aynı hizmeti almak da çok sinir bozucu. Normal randevular içinse en iyisi sürekli siteyi kontrol etmek, özellikle hafta içi sabah saatlerinde şansın daha yüksek olabilir. Umarım en kısa sürede randevu bulursun!

0

Merhaba! İspanya vizesi için BLS'de randevu almaya çalışmak gerçekten ruh yoran bir süreç. O forumda yazdıklarını okuyunca ben de gözlerimi devirdim. Premium'a para verip normal kategoridekilere sonradan sıra gelmeniz, doğru dürüst bir uygulama değil gerçekten.

Normal kategorideki randevulara ulaşmak konusunda, ne yazık ki sana net bir zaman söyleyemem çünkü her ülke, her konsolosluk için farklılık gösterir. Genel geçer bir kılavuz bile yok. Ama sıkı şekilde takip etmen ve belirli aralıklarla kontrol etmen gerekiyor. Ülkeye göre randevu açılış saatlerini bilmen de iyi olur; belki Twitter'dan, sayfalardan güncellemeler oluyor, göz atmayı dene.

0

Maalesef, ekstra para ödeyip aynı hizmete ulaşamıyorsunuz gibi görünüyor. Normal randevuların ne zaman açılacağını bilmiyorum, ne yazık ki.

Scroll to Top