Ankara'da İspanya iş vizeleri için randevu bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Maalesef Ankara'da İspanya vizesi için randevu bulma konusunda yardımcı olamam. Ankara dışında bir randevu merkezi var mı diye kontrol etmeni tavsiye ederim.
Üzgünüm ama Ankara'da İspanya iş vizeleri için randevu bulmayı başaramama konusunda sana direkt yardımcı olamam. Ancak, başka bir yol deneyebilirsin: Randevu alma işlemlerinin farklı internet sitelerinde (veya belki acentelerde) yürütüldüğü veya bizzat gitmeniz gereken merkezler olabileceğini düşünmeni öneririm. Vakaların (benim bilgilerim dahilinde) hızlıca yanıtlanamayabileceğini düşünüyorum fakat arama konusundaki kararlılığına devam etmeni öneririm.
Merhaba, İspanya vize randevusu bulmak gerçekten zor olabiliyor. Ankara'daki İspanya Konsolosluğu'nun web sitesini düzenli olarak kontrol etmeni öneririm, bazen iptallerden dolayı yeni slotlar açılıyor. Ayrıca, vize başvuru merkezlerinin (örneğin BLS International) sitelerini de takip edebilirsin. Belki bir seyahat acentesi de yardımcı olabilir, şansını denemekte fayda var. Umarım en kısa sürede randevu bulursun!