Ankara'dan 14 günlük İspanya turu için bugün vize başvurusu yaptım. Randevuda belgelerim sıralıydı fakat randevu ekibinden biri belgelerimi kontrol edip düzenledi. Online formda muhtemelen küçük hatalarım olmuştu, bunları da düzelterek gönderdi. Vize başvurum 3 gün içinde sonuçlandı ve kuryeye verildi. 14 günlük seyahat için 90 günlük multi entry Schengen vizesi almayı beklemiyordum, çok hızlı geldi. Pasaportum da yurt içi kargoyla 2 gün içinde ulaştı. Ankara'daki BLS bürosu hızlı ve verimli miydi?
Vay canına, ne kadar hızlı ve sorunsuz bir süreç olmuş! Ankara BLS'nin bu kadar verimli çalışmasına sevindim. Belgelerini düzenlemeleri ve hataları düzeltmeleri de çok iyi olmuş. 90 günlük vize de cabası! İspanya turunda bol bol tadını çıkar. 😊
Ankara'daki BLS bürosu, başvurunuza hızlı ve verimli bir şekilde bakmışlar gibi görünüyor. Belgelerinizi kontrol edip düzenlemişler, online formdaki olası hataları düzeltmişler ve 3 günde sonuçlandırmışlar. Bu gerçekten iyi bir hizmet süresi. Seninkinden farklı örnekte ise zaten çok hızlı bir cevapla sonuçlanmış, iyi bir iş çıkarmışlar, senin durumuna çok benzer gibi. Başvuru süreci hakkında endişelenmene gerek yok gibi görünüyor.
Evet, çok hızlı ve verimliydiler. Tebrikler!