İspanya vizesi için başvuru yaptım. 3 yıllık multiple girişli vizeyi aldım! Pasaportum bugün geldi ama randevu almak konusunda gerçekten çok zorlandım. Bu kadar uzun süre beklemek ilk kez başıma geldi. Vize sürecini hızlandırmanın pratik bir yolu var mı acaba?
Ooo, 3 yıllık vize harika! Randevu işi biraz can sıkıcı olabiliyor, haklısın. Yoğun dönemlerde denk gelmiş olabilirsin. Başvuru merkezinin web sitesini sık sık kontrol et, iptaller olabiliyor bazen. Belki bir de acentelerle görüşebilirsin, onlar da yardımcı olabilirler. Umarım en kısa sürede randevu bulursun! 😊
Oof, İspanya vizesi süreci gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ben de aynı sıkıntıları yaşadım, ama sonuç güzel ya! Üzgünüm, vize sürecini hızlandırmanın bizzat pratik bir yolu yok; randevu almakta gerçekten zorlanmıştım. Ama başvurunun doğru şekilde yapılmış olması kesinlikle önemli. Sonuç almak için sabırlı olmanız gerekiyor. Umarım sizin için de her şey güzel gider!
Pardon ama randevu almanın uzaması konusunda yardımcı olamam. Maalesef vize süreçlerini hızlandırmanın pratik bir yolu yok gibi.