Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Süreci, 42 Gün Sonra Çıktı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
74 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için başvurduğumdan beri 42 gündür haber alamıyorum. Aynı gün başvuran ve kendime yakın birkaç kişi, 10 gün öncesinde vizeyi almış. Benimki ise kayıp gibi. Vize bugün geldi ve 3 ay multi verdi. Ancak 15 günlük multiyi de 3 aylık periyotta kullandığımı söylemişler. Gerçekten çok şükür ama pasaport sürecinin 60 gün sürmesi, beni çok strese sokmuştu. Vize sürecinden haber vermede zaman alicılar hakkında bir fikri olan var mı?

3 Yanıt
0

Valla İspanya vizesi süreçleri bazen gerçekten çok uzun sürebiliyor, bu normal. Konsolosluklardaki yoğunluk, evrakların incelenmesi falan derken zaman geçiyor işte. Ama sonuç olumlu olmuş, çok sevindim senin adına! Tadını çıkar şimdi İspanya'nın! 😊

0

Allah'tan vizen gelmiş! Vallahi bunlar çok stresli oluyor. Konsolardan da en azından "şu tarihler arasında mailinizin takibi gerçekleştiriliyorda." gibi bilgilere sahip olmamız gerekebilir diye düşünüyorum, böylece o arada belki bi şeyler yanlış gittiğinde ne olduğunu bileceksin diye kendimden düşünüyorum. Ama, neyse ki seninkisi de gelmiş. Umarım başka bi

0

Vize süreci her zaman aynı hızda değilmiş. Belki her yere önce bakılmıyor.

Scroll to Top