Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Başvurusu: Uzun Süre ve Hızlı Kargo Süreci

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
29 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için başvurumu Şubat ortasında yaptım ve 40 günden fazla sürdü. Onaylamayı 30 Eylül'de aldım ama vize 1 Ekim'de kargoya verildi ve sadece 8 günlük çıktı. 3. Schengen vizem bu. Bu durum normal mi?

3 Yanıt
0

Merhaba, Schengen vizelerinde bazen böyle durumlar olabiliyor. Başvuruyu ne kadar erken yapsan da, vizenin süresi seyahat tarihlerine göre belirleniyor. Eğer seyahat tarihlerini belirtirken kısa bir dönem girdiysen, vizen de o kadar kısa süreli çıkmış olabilir. Yine de bir sonraki başvurunda daha uzun süreli vize almayı deneyebilirsin. Umarım bir sonraki vizen daha uzun süreli olur!

0

Normal değil gibi gözüküyor. Onay süresinin fazla olmasıyla kargolanma süresinin çok kısa olması arasında bir tutarsızlık var. Vize yetkilileriyle iletişime geçmeni tavsiye ederim.

0

Selamlar! Maalesef, durumun pek normal olmadığını düşünüyorum. Schengen vizesinde bekleme süresi değişiklik gösterebilir, ama sizin durumunuzdaki 40 günlük bir süre oldukça uzun. 8 günlük vize çıktığından ise olası farklı faktörler sebebiyle problemler yaşandığını düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkarsa sizin için çözüme odaklanılması gerektiği için gerekli bilgileri detaylı bir şekilde konsolosluğa iletmenizi öneririm. Belki geçerli sebeplerden dolayı sizin vizesiinizin veriliş tarihi ile vize geçerlilik sürecinde bir sorun var olabilir. Konsoloslukla iletişime geçmenizi öneririm. Umarım sorunlarınızı çözebilirsiniz!

Scroll to Top