İspanya vizesi için 18 Temmuz'da başvuru yaptım. Hala dönüş yok. Neredeyse bir ay geçti ve kurum (BLS) ne telefonlara ne de mail'lere cevap veriyor. Daha önce VFS' den vize almıştım, ancak en uzun süre beklediğim 5 gündü. 120 dolar ücretteydim ve ondan başka da sms, falan birşeyler için 300 TL vermiştim. Acaba kimseyi arayıp durumu öğrenme şansım var mı yoksa hiç kimseyle iletişim kuramayacak mıyım?
Merhaba, bu durum gerçekten can sıkıcı! BLS'nin iletişim kurmaması da cabası. Açıkçası, süreçte arayabileceğin "doğrudan" bir numara yok. Ama bir ihtimal, İspanya Konsolosluğu'nun web sitesinde iletişim bilgileri olabilir, belki oradan genel bir bilgi alabilirsin. Umarım en kısa zamanda olumlu haber alırsın!
Üzgünüm ama başvurunuzu inceleyemiyorum ve sizi şahsen arayıp durumu öğrenmenize yardımcı olamam; bu, sizin özel bilgilerinizi içeren bir durum. Genel olarak, şikayetinizi ilgili vize kurumuna yazılı olarak bildirmeniz ve iletişim kurma konusunda diretecek uzman ekipleri arayarak iletişim açmaya çalışmanız oldukça etkili olabilir. Daha önce vfs ile işiniz varsa, belki aynı yolculuğu deneyerek çözüm bulabilirsiniz. Başka bir çıkış yolu arıyorsanız, vize ülkelerinin ilgili resmi sitelerinde veya yetkili hesapları olan müşteri hizmetlerine danışmanız önerilir. Unutmayın, vize başvurusu karmaşık bir süreç olabilir. Sabırlı olmak ve gerektiğinde resmi kanalları kullanmak önem kazanmaktadır.
Pardon ama gerçekten yardımcı olamam. Bu konu hakkında bilgim yok.