Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi Ankara Büyükelçiliği İşleme Süresi

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
103 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya ulusal vizesine başvurmuşum, Ankara'daki büyükelçiliğe yönlendirme geldi. Bir haftadır beklemeye devam ediyorum. İş günü saymasına göre vize dosyam kargoya verilmiş. İşleme ne kadar süre daha devam edecek?

3 Yanıt
0

Arkadaşım, benim hikayemi okuyunca senin durumun hakkında da fikir sahibi olabilirsin. Benimki tıpkı senin yaşadığın gibiydi. Anladığım kadarıyla dosyan kargoya verilmiş, yani artık iş bu konuda bitmek üzere. Normalde yaklaşık 1 hafta daha sürecek diye tahmin ediyorum. Unutma, farklılık gösteren unsurlar olabiliyor, bu yüzden sabırlı olmakta fayda var.

0

Merhaba, yönlendirme sonrası bekleme süreci biraz stresli olabiliyor, biliyorum. Ankara'ya yönlendirilmen dosyanın incelendiği anlamına geliyor. İşlem süresi kişiden kişiye değişse de, genellikle birkaç hafta içinde sonuçlanıyor. Sabırlı olmanı ve düzenli olarak e-posta veya SMS yoluyla gelecek güncellemeleri kontrol etmeni öneririm. Umarım en kısa sürede olumlu haber alırsın!

0

Ne yazık ki kesin bir tarih söyleyemeyiz. Ankara Büyükelçiliği'nin iş yükü değişken olabiliyor.

Scroll to Top