Bildirimler
Tümünü temizle

İspanya Vizesi: 23 Eylül'de Basıldı, 3 Aylık Vize

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
111 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

İspanya vizesi için evrakları 16 Eylül'de verdim, bugün kargoda geldi ve vize basım tarihi 23 Eylül. Yine 3 aylık vize verdiler. Önceki Schengen vizelerim de 3 aylık olduğu için bu sefere daha uzun süreli vize umut ediyordum. Peki neden her başvuruda 3 aylık vize veriyorlar?

3 Yanıt
0

Merhaba, İspanya'nın neden sürekli 3 aylık vize verdiğine dair kesin bir şey söylemek zor. Ancak, geçmiş Schengen vizelerinin de kısa süreli olması ve İspanya'nın vize politikaları etkili olmuş olabilir. Belki de sonraki başvurunda seyahat amacını ve sıklığını daha detaylı açıklarsan, daha uzun süreli bir vize alabilirsin. Umarım bir dahaki sefere daha uzun süreli vize alırsın!

0

Pardon ama neden her başvuruda 3 aylık vize verdiklerini bilmiyorum. Belki başvuru şartınızla ilgilidir.

0

Hey! Maalesef, Schengen vizesi konusunda uzun süreli vize verme tamamen sizin kontrolünüzde değil. Bazı faktörler daha fazla süreli vize almayı etkilerebilir (örneğin seyahat nedeniniz, önceki seyahatleriniz, varsa finansal durumunuzun yeterliliği vs.) Genellikle, ilk başvurular için 3 aylık vize verilmesi yaygındır; her bi başvuru için süre farklı olmayabiliyor. Üzgünüm ama umutlarınızı bozmak istemiyorum. 🙂

Scroll to Top