İspanya vizesi için 13 Mart'ta başvurdum, pasaportum bugün geldi. Beklediğim gibi 2 yıllık multi girişli vize çıktı ama tatil planım sadece 1 hafta. Başka vize tecrübem yok. Düzgün hazırlanmış başvuru formlarıyla ve gerekli belgelerle 1 haftalık bir seyahat için, başvuru süreci bu kadar kısa sürecek olur mu?
Başvuru süreci o kadar kısa, bu nedenle 1 hafta sürecek misyonunuz için gerekli tüm izinleri ve işlemleri başlatmak ve yönetmek mümkündür.
Ooo, ne güzel süper hızlı olmuş vizen! Normalde bu kadar çabuk sonuçlanmıyor. 2 yıllık vize de harika, tadını çıkarırsın. Belgelerin tam ve eksiksiz olduğu için şanslı günündeymişsin demek ki. İyi tatiller şimdiden! 😊
Oof, süper ! 1 hafta için 2 yıllık vize almak harika. Belgelerinizi gerçekten mükemmel yapmış olmalısınız. Başvuru süreci aslında genelde birkaç haftayı bulur, bu yüzden 1 haftada pasaportunuzun çıkması çok hızlı. Sizinle aynı durumda olan diğer insanların beklediğinden daha kısa süreler içinde vize aldığını duydum, kendi tecrübelerimle pek anlatamayacağımı da unutmamak gerek!