İspanya vizesi için aile başvurusu yaptım. Schengen vizesi 3. başvuruma denk geliyor ve ilk İspanya vizesinde 3 ay vermişler. Ben 6 ay bekliyordum açıkcası. Benzer aile vizesinde 1 ay verilen oldu. Vize sonuçları ne zaman yayınlanacak?
Merhaba, vize sonucunun ne zaman açıklanacağını kesin olarak söylemek zor maalesef. Genelde başvuru yoğunluğuna ve konsolosluğun hızına göre değişiyor bu durum. İspanya vizesi için ilk başvurunda 3 ay vermişlerse, bu sefer de benzer bir süre verebilirler. Umarım en kısa sürede sonuçlanır ve beklediğin gibi 6 aylık vize alırsın! 🌸
Sağ ol sorunuz için! Benzer durumlar, vize sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında kesin bir tarih söyleyemiyorum. Başvuru sürecinin hızını etkileyen birçok faktör var, aile üye sayısı, yolculuk nedeniniz gibi. İlk başvurulan vizeden farklı sonuçlar alınması da beklenen bir durum. Genellikle sonuçlar 15 iş günü ile 3 hafta arası, bazen daha uzun sürebilir. En kısa sürede sonucu duyacaksın, umarım!
Pardon ama anlayamadım. İlk vizede 3 ay vize vermişler ama siz ne kadar bekliyordunuz? 6 ay mı