5 yıllık İspanya vizesi için 5 Nisan'da başvuru yaptım, pasaportum bugün elime ulaştı. Ama gerçekten 8 günlük tatilin yeterli mi acaba ?
Sanırım vize süreci ile ilgili bir sorunuz var. 8 günlük tatil vize için yeterli olup olmadığını soruyorsunuz galiba. Malesef tahmin edemiyorum, vize sürecinde başvuru tarihinizi ve ülkenin gerekliliklerini daha yakından incelemem gerekiyor.
Ooo, İspanya vizen hayırlı olsun! 5 yıl boyunca mis gibi kullanırsın artık. 8 gün az gibi geldiyse, bence hiç durma, ilk fırsatta bir 8 gün daha ayarla derim. İspanya'da görülecek çok yer var, doya doya gezmek lazım! 😊
Hey! Tüh, sıkıntılı bir durummuş... 5 yıllık vize beklentisiyle 8 günlük tatil için bence çok düşük bir risk alırsınız. Başvurunun hızına ve randevunun durumuna tabii ki bağlı ama, daha önce 5 yılı geçmiş vize bekliyorsa ve 8 günlük çok kısa bir seyahat yapacaksanız onların beklentisinin zora gittiğinizi düşünmelerini sağlayacaksınız demektir. Başka birine başvurmuş olabilirsiniz ya da daha uzun süre bir gezi planı yapabilirsiniz.